Головне завдання штабу ПР не агітували людей проголосувати за Віктора Януковича, це за нас роблять наші опоненти – Федьків

Сьогодні відбулось вже друге засідання незалежного громадського прес-центру, який діє постійно напередодні виборів. Раз в кілька тижнів представники перед виборчих штабів повідомляють про свою діяльність, плани та свої передвиборчі кампанії.

Головна діяльність передвиборчого штабу Партії регіонів, за словами Богдана Федьківа, заступника голови обласної організації ПР, заступника керівника виборчого штабу в області, депутата міської ради від ПР – щоб люди могли вільно проголосувати, а дільничні комісії — підрахувати голоси та оприлюднити результати.

З’їзд у Партії регіонів відбувся, несподіванкою не стало обрання Віктора Януковича кандидата у президенти від політичної партії. Своє ім’я у Центральній виборчій комісії Віктор Янукович зареєстрував, але Богдан Федьків каже, працює штаб давно, не з дня реєстрації.

«Хочемо дійти до кожного села, кожної виборчої дільниці, створивши там первинну партійну організацію і з числа своїх партійців будемо делегувати членів дільничних комісій, це в першому турі мінімум чотири: два головні і два резервні і в другому турі, згідно закону, кожен кандидат зобов’язаний представити у виборчі комісії, дільничні та в окружні по вісім осіб», - говорить Богдан Федьків.

Заступник голови обласної організації ПР зазначає, що враховуючи особливість Івано-Франківського регіону завдання номер один не стільки загітувати людей, щоб проголосувати за Віктора Януковича, бо це за них, мовляв, роблять їхні опоненти, головне завдання – захистити той результат, який буде віданно за кандидата під Партії Регіонів, не дати сфальсифікувати вибори.

old_editor, 28.10.2009 17:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини