Довгоочікувана подія нарешті відбулася. Франківська «Говерла» зіграла в рідних стінах

Матч третього туру Кубку баскетбольної «Суперліги» між «Говерлою» та львівською «Політехнікою» за присутності більше тисячі уболівальників вдався на усі 100. Хоч «Говерла» і поступилася, але гра, показана франківською командою не може не тішити.

Від самого початку поєдинку гості перехопили ініціативу. «Корінний» львів’янин Грег Герінгтон набравши 9 очок допоміг команді завершити першу чверть з перевагою в чотири бали 17-21.

У другій чверті Скірманс та Фрейзер, що до цього часу встигли «нахапати» по чотири фоли відпочивали. Гру в свої руки взяв Спаркс, котрий забігаючи наперед, нарешті показав ту гру, за яку його так люблять франківські уболівальники. У третій чверті «Говерла» все ж змогла зрівняти рахунок 69-69.

Окремо хочеться сказати і про суддівство, яке в цей вечір було, м’яко кажучи, неадекватним. Невиправдані свистки трішки «змазали» враження від самого матчу. Подекуди складалося враження, що арбітри й самі не знали, що робити.

Завершення гри вийшло дуже захоплюючим. Спочатку Фрейзер за одну атаку примудрився отримати три блок-шоти, а потім Нік Вільямс, реалізувавши два штрафні кидки у кільце господарів розставив усе по місцях. Важка перемога львів’ян - 74-71.

Спаркс в цьому поєдинку зробив тріпл-дабл, набравши 21 очко, зробивши 10 підбирань та віддавши 10 передач.

Після матчу тренер гостей Михайло Увалін поскаржився на те, що декілька гравців його команди хворіють та подякував «Говерлі» за гру.

«Щодо паркету, то я вважаю, що у Кривому Розі він набагато гірший», - сказав тренер «Політехніки».



Євгену Мурзіну
гра його підопічних сподобалась.

«Ми не змогли зіграти сьогодні в оптимальному складі. Проте хлопці билися до останнього», - констатував Євген Мурзін.



old_editor, 28.10.2009 16:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини