За Юлію Тимошенко проголосують близько 90 % виборців в Івано-Франківському регіоні – Юрій Романюк

БЮТ, на відміну від свою опонентів, до виборів готовий остаточно, повідомляє Юрій Романюк, заступник керівника Івано-Франківського обласного штабу БЮТ.

За його словами, штаби БЮТ в області готові до початку старту виборчої кампанії. Крім того БЮТ готовий в другому туру надати політичну допомогу, навіть Віктору Януковичу, доповнити їхні ДВК членами виборчої комісії, наглядачами у квоті ПР, щоб не зірвати вибори ні на одній дільниці.

«Нам нема чого боятися, - говорить Юрій Романюк, - ми відкрито віримо, що в другому турі зустрінуться Юлія Тимошенко та Віктор Янукович. В другому турі будуть визначатись всі – або голосувати за Віктора Януковича, або за Юлію Тимошенко».

Юрій Романюк настільки вірить у перемогу Юлії Тимошенко, що навіть переконаний у відсотковій більшості голосів за БЮТ у Івано-Франківській області.

«Враховуючи досвід попередніх виборів, наш регіон проголосує так само. Відомо, що виборці ділились не на 50 і 50, а 95 на 5, я переконаний, що в лютому 2010 побачимо такий самий результат. Біля 90 % проголосують за Юлію Тимошенко і в межах до 10 %, в тому числі і розчаровані виборці, проголосують за Януковича», - говорить Юрій Романюк.

БЮТ в другому турі сподівається на підтримку демократичних сил, в яких невеликі шанси. З цією метою Блок Юлії Тимошенко намагатиметься підтримувати з ними дружні та конструктивні відносити, повідомив Юрій Романюк.

«Стараємось не посваритись з жодною силою демократичного спрямування, бо нам потрібна їхня підтримка в другому турі. Вони побачать свій результат після першого туру, знатимуть, що треба чекати до виборів в травні до місцевих органів самоврядування, всім політичним силам доведеться визначатись», - говорить заступник керівника Івано-Франківського обласного штабу БЮТ.



Також Юрій Романюк розповів про грандіозний мітинг Юлії Тимошенко у суботу. БЮТівець сказав, що не зважаючи на певний гіркий осад після майдану 2004, вони пішли на цей відкритий, на відміну від ПР, куди навіть журналістів не пустили, мітинг, де були ЗМІ з усіх регіонів країни.

«Я особисто на майдані відстояв п’ять годин, це було масштабне дійство, тому казати, що в нас ненародний кандидат було б неправильно», - говорить Юрій Романюк.

Поїхати на майдан було купа бажаючих, навіть автобусів не вистачала, представники блоку просто фізично не могли привести людей в столицю, більше того, Юрій Романюк запевнив, що ні одна людина не отримала жодної копійки добових.

old_editor, 29.10.2009 14:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини