Міська влада Івано-Франківська звернулася до керівництва баскетбольної «Суперліги»

Після двохтижневого виїзду, трьох зіграних матчів в рамках баскетбольної «Суперліги» івано-франківська «Говерла» повернулася на декілька днів до Івано-Франківська.

Нагадаємо, що за два дні до старту сезону керівництво ліги заборонило прикарпатцям проводити домашні матчі на майданчику коледжу фізичного вховання, мотивуючи це жорсткістю покриття. Як результат - три перші матчі «Говерла» проводила на виїзді - без належних умов для тренувань та підтримки рідних уболівальників. Керівництво «Говерли» неодноразово подавало протести, які «Суперліга» ігнорує.

Позицію громадскості на прес-конференції, присвяченій цій проблемі, висловив голова бюджетної комісії Ростислав Кукурудз.

«Протягом трьох тижнів до мене надходять дзвінки від людей. Всі очікували початку баскетбольного свята, якого, на жаль, не сталося, - говорить Ростислав Кукурудз, - Напевне, наш паркет і не відповідає вимогам ліги, але я не пам’ятаю, щоб хтось на ньому травмувався. Зрозумілих відповідей з цього питання від керівництва «Суперліги» ми не отримали».

Також голова бюджетної комісії розповів, що за останній рік міська громада вклала в розвиток баскетболу мільйон гривень. Кількість учнів, що займається цим видом спорту значно зросла.

«Ми хочемо від імені керівництва області, міста та клубу звернутися до «Суперліги» та запропонувати дозволити проводити домашні матчі у Івано-Фракнівську за умови, що усі спірні питання будуть ліквідовані до нового року або уже по закінченню сезону», - сказав Ростислав Кукурудз.

old_editor, 20.10.2009 20:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини