«ПлюсБанк» засвідчив високий рівень роботи колекторської компанії «Кредіт Колекшн Груп» і сподівається на подальшу співпрацю

ТОВ «ПлюсБанк» таки використовує послуги колекторських компаній, принаймні, однієї точно. Так на сайті колекторської компанії ТОВ «Кредіт Колекшн Груп» розміщений рекомендаційний лист голови правління «ПлюсБанку» Андрія Рязанцева керівнику колекторської компанії.

«ВАТ «ПлюсБанк», співпрацюючи з ТОВ «Кредіт Колекшн Груп» , переконалося і засвідчує високий кваліфікаційний рівень керівництва та працівників компанії. Взяті на себе зобов’язання по стягненню простроченої заборгованості ТОВ «Кредіт Колекшн Груп» виконує ефективно та якісно», — говориться в рекомендаційному листі.

У листі також сказано, що «ПлюсБанк» і надалі планує співпрацювати із цією колекторською компанією. Лист підписаний Андрієм Рязанцевим і датований 10 червня цього року.

Нагадаємо, що попри звинувачення засновника антиколектроської компанії «Ваша Надія» Федора Олексюка «ПлюсБанку» в тому, що він користується послугами колекторів, Андрій Рязанцев неодноразово заявляв, що це неправда.

Крім того, на початку року «ПлюсБанк» підписав меморандум про співпрацю між банками, підприємцями та владою. Одним з пунктів меморандуму є зобов’язання не використовувати в роботі послуги колекторів.

old_editor, 20.10.2009 17:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини