Двічі управління праці викликало мера Калуша на комісію, яка пропонувала йому погасити борг по зарплаті телевізійникам

Працівники Калуського міського телебачення не отримують зарплату ще з січня місяця.

Нагадаємо, що мер міста Ігор Насалик відмовив у фінансуванні комунальному телебаченню, через особисту неприязнь до нового головного редактора.

Як повідомили «Малакаві» в управлінні праці ОДА, головним редактором Ігор Насалик бачив іншого кандидата. Оскільки на сесії по призначенню головного редактора Калуського телебачення вибрали іншу людину, мер Калуша заявив, що таке телебачення може самостійно себе фінансувати.



«Ми вже вели розмову з депутатами міста Калуша
, - каже Ярослава Ульванська, начальник управління праці ОДА, - яким запропонували винести проблему заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам телебачення через бюджетну комісію на чергове сесійне засідання, за рішенням якого примусили б голову міста виплатити борг у сумі 172 тисячі 600 гривень. Не відомо з яких причин, проте депутати чомусь зволікають з цим питанням».

Двічі управління праці викликало голову Калуша на комісію, яка пропонувала Насалику погасити борг. Але така комісія, за словами Ярослави Ульванської, може лише пропонувати, а до виконання змусить лише рішення сесії.

Наразі проблема з виплатою зарплати Калуському телебаченню залишається відкритою.

old_editor, 20.10.2009 14:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини