Хочеш врятувати Україну — тікай з України. Недобросовісна реклама дійшла і до Франківська

Сьогодні зранку в Івано-Франківську, на плакатах, що рекламують потенційних кандидатів у президенти з’явилися наклейки із критикою кожного з них.

Наклейки підписані від імені Олександра Пабата, депутата київської міської ради і так званого «народного кандидата».

Такі оригінальні «акції» пройшли і в інших містах України, правда, значно раніше. Кожному з кандидатів присвоєний свій коментар, хоча у кожному місті коментарі для кандидатів відрізняються. Приміром до реклами Юлії Тимошенко «Майбутнє треба будувати, а не вигадувати» в Івано-Франківську висить «Хочеш врятувати Україну - тікай з України».

«Я цьому не дивуюся, — говорить народний депутат України від БЮТ Дмитро Шлемко, — Виборча кампанія для багатьох людей - це виявлення своєї жовчі. В таких людей немає відчуття, що Україна вступила у суспільство, де домінують добро та злагода між людьми. Такі люди перенесли відчуття патологічної ненависті до всіх ще з часів Союзу».

За словами Дмитра Шлемка, такі люди не можуть змиритися, що в країні уже зовсім інший устрій.

«А вони усе одно паплюжать та нищать. Попри все ці люди мають право на існування, їх потрібно теж сприймати», - сказав Дмитро Шлемко.

Асоціація зовнішньої реклами України направить відповідне звернення до ЦВК та прокуратури з проханням розібратися із несанкціонованими діями передвиборчого штабу Олександра Пабата.

old_editor, 19.10.2009 16:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини