В 11 населених пунктах Прикарпаття досі проблеми з електрикою — обленерго

В результаті роботи аварійно-відновлювальних бригад ВАТ «Прикарпаттяобленерго» вдалося подати напругу практично на всі високовольтні лінії електропередач 110-10 кВ.

На ранок 19 жовтня частково без напруги перебувають лише 6 ПЛ-10 кВ. Це найважчі ділянки, де поривами вітру було знесено до 1-2 км електроліній. Через це, досі порушене електропостачання 11 населених пунктів Івано-Франківської області, з них 5 - частково. Тепер енергетики та їх підрядники відновлюватимуть електропостачання по мережі 0,4 кВ. Енергетики не зупинятимуть відновлювальних робіт до повної ліквідації наслідків стихії.

Нагадаємо, що через надзвичайні погодні умови 13-14 жовтня (пориви вітру, сильний дощ та мокрий сніг, заледеніння) на Прикарпатті було пошкоджено 8 ліній електропередач 110 кВ та 14 ліній електропередач 35 кВ, до 150 електроліній 10 кВ. Через це повністю без світла опинилося 256 населених пунктів та ще 83 частково.

У ВАТ «Прикарпаттяобленерго» було оголошено особливий стан, усі зусилля персоналу спрямовано на підключення аварійно вимкнених споживачів. На минулому тижні у різних районах Івано-Франківської області працювало більше ста бригад, щодня задіювалося більше півтисячі працівників та 60 одиниць техніки. Цього тижня відновлювальні роботи триватимуть.

old_editor, 19.10.2009 16:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини