Все так гарно починалося, а закінчилося, як завжди. У Франківську пройшов мітинг Тягнибока

Вчора у Франківську пройшло політичне віче «Воля нації проти свавілля кланів». Почесними запрошеними стали голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, голова франківського ВО «Свобода» Олександр Сич та член об'єднання, викладач Львівського Політеху Ірина Фаріон.

Понад десяток палаток, у кожній з яких роздавали плакати, календарики, брошури, газети та вічний атрибут будь-яких політичних віче - прапорці із символом «Свободи», гарні слова про перемогу саме цього кандидата, впевненість у власних силах. Це все мітинг про свавілля кланів. До речі, про клани. Олександр Сич сказав, що до них «Свобода» зараховує БЮТ, Партію регіонів та Ющенівські сили. А їх різні об’єднання, за потреби, для Ірини Фаріон нагадують союз «Бога з дияволом». Але вихід для України є: треба поміняти всю владу в державі. Здогадайтесь на кого?

«Я не надіюся на перемогу, я вірю в неї», - сказав Олег Тягнибок.

Чи повірив разом із Тягнибоком в це і, так званий, електорат, на разі, не відомо. Відомо лише те, що очевидно, після мітингу додаткову роботу матимуть працівники ЖЕО. Багато тієї «свободівської» атрибутики залишилося на асфальті.





old_editor, 19.10.2009 15:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини