Франківський «Роланд» переміг львівський «Сокіл-2»

У неділю,18 жовтня, регбійна команда «Роланд» зіграла матч передостаннього туру чемпіонату України серед команд вищої ліги у південно-західній зоні. У Львові івано-франківці зустрілися з місцевим «Соколом-2»,основним конкурентом за друге місце у підгрупі, яке дає право продовжити боротьбу за медалі чемпіонату України.

Від стартового свистка стало зрозуміло, що жодна з команд не згідна поступитись ініціативою. Тільки на 22 хвилині львів’янам не без допомоги суддівської помилки вдалось здійснити «спробу» у заліковому місті «Роланда».З рахунком 5:0 на користь «Сокола-2» закінчився перший тайм.

На початку другого тайму львів’яни із штрафного збільшили свою перевагу до 8:0. Здавалось, що ця перевага є достатньою, щоб зламати морально суперника. Та іншої думки були івано-франківці, які після потужної атаки, сутичкою з підключенням останнього захисника В.Савіцького скоротили розрив у рахунку 5:8.Цей результат тримався до останніх хвилин матчу .За 2 хвилини до закінчення, помилкою львів’ян скористався той же В.Савіцький, який влучно пробив штрафний удар – 8:8, а на останній хвилині блискавична атака «віялом» з участю І. Бекеші і С.Боніковського завершилась взяттям «міста» господарів, які зовсім не сподівались на таку зухвалість гостей – 8:13.

Перемога івано-франківського «Роланда» дала можливість піднятись їм на друге місце в зоні, яке дає право продовжити боротьбу за нагороди чемпіонату України.

Становище команд у південно-західній зоні після п’яти турів

1.«Політехнік» Одеса – 19 очок

2. «Роланд» Івано-Франківськ – 14 очок

3. «Сокіл-2» Львів – 12 очок

4. РК «Тернопіль» - 5 очок

old_editor, 19.10.2009 16:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини