Цікавий документообіг — інформація про боржників «ПлюсБанку» на стовпах міста



В Івано-Франківську на стовпах, парканах, зупинках, тобто у невстановлених місцях, поряд із оголошеннями про роботу, відкриттям віз та продажем пральних машинок «Ретона», комфортно розмістилися оголошення «ПлюсБанку» про надання всім бажаючим готівкових кредитів.

При чому, ці оголошення дуже часто навіть не «впадають» в око, адже видрукувані на папері формату А4 за допомогою звичайно монохромного лазерного прінтеру. Очевидно, надруковані і приклеєні скотчем до стовпів самими працівниками банку.



Як виявилося, на зворотній стороні цих «рекламних плакатів», роздрукована внутрішня документація «ПлюсБанку» (на фотографіях показана тильна і зворотня сторона «плакатів»). Наприклад, адреси проживання клієнтів банку, їх ідентифікаційны номери і суми, які вони боргують цій фінустанові.



Є документи за підписом керівника Служби продаж Вербового В. В., в яких говориться про незадовільну роботу по продукту «Револьверна кредитна лінія суб’єктам господарювання у національній валюті в системі ВАТ «ПлюсБанк». «Звертаємо Вашу увагу, що процес роботи по новому Продукту виділеннями є незадовільним, планові показники розвитку не виконуються…», — говориться в документі, на звороті якого видрукувана реклама «ПлюсБанку».

Цікаво, чи у «ПлюсБанку» дійсно вистачить грошей, для надання кредиту, для всіх (так говориться, принаймні, у їх рекламі), якщо самому банку, очевидно, бракує грошей на найнеобхідніше, зокрема, на канцтовари.

До слова, голова правління ВАТ «ПлюсБанк» Андрій Рязанцев є депутатом міської ради і належить до Народного Союзу «Наша Україна». Він, мабуть, мав би знати, що в Івано-Франківську діє рішення міської ради «Про Правила благоустрою міста Івано-Франківська», за яким розклеювати рекламу у невстановлених місцях — заборонено.

Як повідомили «Малакаві» в Муніципальній інспекції з благоустрою міста, в Івано-Франківську достатньо місць, де дозволено розклеювати рекламу — це так звані тумби, які знаходяться у власності двох фірм. Вони здають тумби в оренду і навіть самі розклеюють рекламу, при чому, за невеликі гроші (близько 40 грн. на тиждень за 10 тумб). Чому до них не звернувся «ПлюсБанк» в особі Андрія Рязанцева, загадка. Можливо, знову ж таки пошкодували грошей, або ж пан Рязанцев перебуває у твердій впевненості, що йому, як депутату міськради, за це нічого не буде.



В Муніципальній інспекції з благоустрою міста говорять, що розклейка реклами у невстановлених місцях, в першу чергу показує рівень освіченості і культури чи то фізичної, чи то юридичної осіб. І надіються на свідомість івано-франківців.

Довідка

За розклеювання реклами у невстановлених місцях передбачені попередження і штраф. Для юридичних осіб сума штрафу становить 51–119 грн., для фізичних — 17–51 грн.

old_editor, 16.10.2009 20:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини