На Прикарпатті активно перевіряють харчоблоки і думають, як найкраще організувати харчування дітей

В Івано-Франківській області по школах, дитячих будинках, інтернатах та санаторіях відповідно до розпорядження голови ОДА Миколи Палійчука «Про посилення контролю за дитячим харчуванням» перевіряють харчоблоки з метою попередження різноманітних хвороб.

Як повідомляє міське управління освіти, такі перевірки проходять не лише з боку МіськУНО, а й за участі ініціативної групи вчителів школи та батьківського комітету. Вони мають право перевіряти, як відбувається харчування по школах.

«На сьогодні вже відбулося дві розширені наради на рівні міста за участі підприємців, що постачають продукти в школи, керівників загальноосвітніх закладів, санепідеміологічної станції, лікарів, на якій обговорювалися методи покращення роботи харчоблоків у школах, висловлювалися пропозиції з цього питання», — повідомила «Малакаві» спеціаліст міського управління освіти й науки Світлана Коцюбинська.

Начальник МіськУНО Михайло Верес на останній з нарад видав наказ про організацію харчування у загальноосвітніх закладах.

22 жовтня на базі ЗОШ № 3 відбудеться семінар «Організація харчування дітей загальноосвітніх закладів, впровадження нових форм обслуговування».

«Цей семінар є новинкою не лише для міста, а й в області. На семінар буде запрошено зацікавлених осіб по організації харчування, обговорюватиметься якість харчування», — пояснила Світлана Коцюбинська.

old_editor, 14.10.2009 17:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини