На Прикарпатті через негоду 244 пункти повністю знеструмлені, 69 – частково – Володимир Семенів

У зв’язку з негодою в області надзвичайних ситуацій не трапилось, повідомляє начальник управляння з питань надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області Володимир Семенів.

За словами Володимира Семеніва, 244 пункти повністю знеструмлені, 69 – частково.

«Сьогодні з восьмої години працюють 480 чоловік, 91 бригада та 45 одиниць техніки по відновленні подачі електроенергії. Припинено всі планові роботи, всі працюють на пунктах», — говорить Володимир Семенів.

Негода та погана видимість не стали причиною масових дорожньо-транспортних пригод, говорить Володимир Семенів. Вчора на вулицях міста трапилось лише 2 ДТП, однак причина швидше за все власна неуважність, а не погані погодні умови.

Начальник з питань надзвичайних ситуацій радить не виїжджати власним авто у негоду, щоб не створювати ще більших заторів.

«Вчора великі фури перегороджували дорожні шляхи, всі були з літніми шинами, водії проігнорували застереження синоптиків про негоду, хоч всі ЗМІ про це попереджали», - каже Володимир Семенів.

В разі погіршення погодних умов управління з питань надзвичайних ситуацій готове. «Дорожники готові. Наразі працюють 65 одиниць техніки, 38 – на чергуванні. Працюють 115 чоловік, 15 – на чергуванні по службі автомобільних доріг та облавтодору», - говорить Володимир Семенів.

old_editor, 14.10.2009 16:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини