Лікарі чекають на дозвіл від виконкому, щоб направити однорічного малюка, якого покинув у лікарні батько, до дитбудинку

Уже два місяці поспіль незрозумілою залишається доля однорічної дитини, яка потрапила до івано-франківської міської дитячої лікарні через халатність батьків.

Як розповіла «Малакаві» завідувач Коломийської дитячої лікарні Мая Григорчук, матір дитини, мешканка Івано-Франківська, відвезла дитину батькові, який проживає в селі Баб'янка Коломийського району. Жінка довший час не з’являлася й батько відвіз 1-річного сина до Коломийської дитячої лікарні.

«Хлопчика привезли до нас з анемією та гіпотрофією. Проте, недобір у вазі був не значний. Через деякий час ми направили дитину до Івано-Франківської лікарні за місцем проживання матері», - розповіла Мая Григорчук.

Як повідомили у центрі зв'язків з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області, мати не доглядала за дитиною.

«Батько, якому мати привезла дитину, також відмовився від сина. Ми дитину направили до Коломийської дитячої лікарні за місцем проживання батька», - розповів керівник ЦГЗ УМВС Василь Гультайчук.

На сьогодні дитина знаходиться в міській дитячій лікарні, як підтвердила заступник головного лікаря Людмила Вітовська.

«Зараз хлопчик у задовільному стані, розвиток відбувається відповідно до віку, - повідомила Людмила Вітовська. - Наразі ми чекаємо рішення міського виконавчого комітету, який дасть дозвіл на направлення дитини до дитячого будинку».



Наступним місцем проживання однорічного хлопчика може стати Надвірнянський дитячий будинок.

old_editor, 13.10.2009 18:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини