Підсумок тижня №29



Знаєте, до завітного старту виборчої кампанії ще кілька тижнів, а сама агіткампанія наберає обертів. Кандидати в президенти не цураються будь-яких методів, аби досягти бажаного результату.

Тимошенко — спорядила «зірковий» десант, який їздить містами України і як зазомбований повторює Юля — краща. Юля — супер.

Інші політисили, як то «Свобода», готова звинуватити всіх і вся, за проїзди своїх ораторів. Треба ж якось виправдатися перед начальством, от і звинувачують ЗМІ у брудних технологіях проти них нещасних. А що: кращий захист, це напад.

А от Яценюк не нападає, він діє більш гуманними методами: змушує людей думати. Увага: ноу-хау від цього кандидата в президенти — агітки, які змушують людей замислитися (це ті, що кольоровими смужечками: так наче на прийомі у психіатра: що бачиш на цій картинці? Всі бачать просто смужечки, а Яценюк бачить щось інше. Що? Думає ще сам і інших змушує думати. Наче вся країна на прийомі у того психіатра).

До речі, про психіатрів і психічне здоров’я. Виявляється з останнім в українців не зовсім гаразд. Постійні стреси, депресії, переживання накладаються один на одного і можна без проблем загриміти в дурку. А як туди не загриміти, якщо країна живе зараз в суцільному стресі, який називається вибори. Особливо, якщо брати до уваги, що кандидати обіцяють кращим своїм агітаторам і членам виборчкомів депутатські мандати.

Простим смертним хочеться долучитися до святая-святих під назвою політика, от і думають за кого то краще агітувати. За Литвина, Януковича чи Тимошенко, бо саме ці люди обіцяють такі заповітні і недосяжні місця, хоч в міських чи районних, але все ж радах.

Особливо прикро, що стан вагань батьків за кого б то голосувати і нездоровий клімат в сім’ї відображається на дітях. Вони все це тяжко переживають і від того мають психічні розлади. До речі, саме за кількістю таких розладів у дітей Україна посідає перше місце в Європі. Жах. А потім ще високопосадовці говорять про те, що діти наше майбутнє.

Ми ж бажаємо вам ніколи не потрапляти в дурку і мати міцне психічне здоров’я (воно кожному під час виборів не завадить).

Вдалого вам наступного тижня.

old_editor, 09.10.2009 23:24



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини