Мережі Івано-Франківська на 100 % готові до опалювального сезону. Та от чи вчасно розпочнеться опалювальний сезон не відомо

За словами заступника головного інженера «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Василя Рущака підготовчі процеси до початку опалювального сезону уже завершено.

«Теплове господарство міста на 100 % готове до опалювального сезону. Потрібно тільки усунути декілька незначних проривів на комунікаціях. На даний час ми забезпечуємо громадян гарячою водою згідно графіку. Газу та всього іншого нам також вистачає. 10 жовтня плануємо здійснити планову перевірку систем», — повідомив «Малакаві» Василь Рущак.

Справа залишається тільки за мером Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом, команди якого щодо початку опалювального сезону, чекають тепловики.

Проте точно дізнатися, чи отримало місто ліміти на газ саме для початку опалювального сезону, а не лише для підігріву води, не вдалося. Василь Рущак говорить, що він не компетентний у цих питаннях. Компетентні ж люди, а це директор теплокомуненерго Ігор Прокопів та його заступники, прокоментувати ситуацію про ліміти і борги підприємства не змогли. Два тижня підряд протягом цілих днів вони на нарадах. Воно, напевне, і не дивно, адже буквально за кілька тижнів треба починати опалювальний сезон.

old_editor, 08.10.2009 14:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини