Відтепер перевізники сміття не тільки його вивозитимуть, а й прибиратимуть контейнерні майданчики – Богдан Білик

Згідно рішення міськвиконкому ціни на вивіз сміття підвищено до 4 гривень і 42 копійок. Основним перевізником сміття у місті є АТП – 0928.

Відтепер перевізник не лише вивозитиме сміття, а й прибиратиме контейнерні майданчики, говорить начальник відділу економічного та інтеграційного розвитку МВК Богдан Білик. За його словами, нелогічно щоб одна структура забирала сміття, а інша прибирала, тепер це робитиме один перевізник.

«З метою кращого обслуговування, оплату за вивіз сміття винесли із платежів ЖЕО, мешканці, підприємці та виробники платять безпосередньо перевізнику, тепер до цієї плати входить і прибирання майданчиків», — повідомив «Малакаві» Богдан Білик.

В разі не виконання АТП своїх обов’язків їх штрафуватиме спеціальна комісія по благоустрою, яка слідкуватиме за порядком на майданчиках по місту, говорить Богдан Білик, та виписуватиме штрафні санкції.

«Сміття акуратно завантажуватимуть на машину, якщо щось висипалось – тут приберуть. В іншому разі будемо карати», — запевняє начальник відділу економічного та інтеграційного розвитку.

old_editor, 07.10.2009 17:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини