Помаранчева революція — це унікальна подія для усього світу — Гаврилишин

На думку Богдана Гаврилишина, одного з найвідоміших українців сучасності, Помаранчеву революцію повинні вивчати у школах всього світу.

«Наша Помаранчева революція була є і буде унікальною подією в світовій історії. Для світу ми виглядали як унікальний народ, вимагаючи тільки правди та свободи. У всіх школах вивчають французьку революцію, але там не було почуття братерства, яке витало над Майданом. Хоча через деякий час наступило глибоке розчарування усе одно це об’єднало націю», — каже Богдан Гаврилишин.

Також за його словами, є дуже негативним, коли президент країни має необмежені повноваження.

«Буш уже зруйнував суспільство у США та залишив пам’ять про себе багатьом країнам. Приміром у Швейцарії близько 60 % усього населення не знає, хто є президентом. І це добре. Бо люди просто працюють на благо та процвітання своєї країни», — говорить Богдан Гаврилишин.

І на останок колишній радник президентів України сказав, що одним із важливих питань на сьогоднішній день в нашій державі є питання енергозбереження.

«Енергопотребність наших підприємств у 6-7 разів більша ніж в Японії. Якщо знайти шлях подолання цієї проблеми, то Росія не мати жодного важеля впливу на Україну», — підсумував Богдан Гаврилишин.

old_editor, 11.09.2009 17:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини