Думаю ніхто не буде проти, якщо ми вийдемо у плей-оф — Пелех

Івано-Франківський баскетбольний клуб «Говерла» готується до нового сезону в Карпатах, а саме: у Старих Кутах. На другий тренувальний збір прибули — Артем Сліпенчук, Юрій Макаров, Олександр Шостуха, Денис Спиридонов, Микола Білоус, Віталій Коваленко, Кирило Скуматов, Олександр Булах, Айварас Кяушас, Олександр Кіба, Мартінс Скірмантс, орендований центровий київського «Будівельника» Володимир Орленко та Володимир Голубєв із Санкт-Петербузького «Спартака».

«Тут нам створили нормальні умови для плідної підготовки. Правда, розмір залу трішки менший ніж ми очікували, але це не важливо. Головне, що хлопці витримують усі навантаження, а вони повірте немаленькі. На днях очікуємо на прибуття ще двох легіонерів», — говорить генеральний директор клубу Олег Пелех.

За його словами, команда ще десять днів перебуватиме в Карпатах, відтак відправиться на свій заключний збір до Литви, де уже будуть напрацьовуватися ігрові схеми і тактики.

«Те, що ми в цьому сезоні гратимемо в «Суперлізі», є великим кроком уперед. Команда обов’язково себе проявить. Завдання на сезон перед «Говерлою» ще не поставлені, але думаю ніхто не буде проти, якщо ми вийдемо у плей-оф», — сказав новий генеральний директор клубу.

old_editor, 07.09.2009 18:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини