Авторські прикраси не лише модно, а й доступно та оригінально — Жанна Мендель

Авторські сережки, кулони та намисто, або так званий «хендмейд», сьогодні користуються неабиякою популярністю серед молоді. Природний матеріал та цілковитий ексклюзив — особливість прикрас.

Для студенток івано-франківського університету мистецтв це ще й непоганий підзаробіток. Автор Жанна Мендель виготовляє прикраси з пластику з пів року.

«Крім того, що ми художники, знайшли ще одне русло для творчого натхнення», — каже Жанна Мендель. Про дохід від власного бізнесу художниця каже, що на сочок вистачає.

«Усі прикраси автентичні, на базарі не купиш. Сережки часто йдуть в одному екземплярі. Єдиного стилю виконання немає, що бачиш, те твориш», — говорить Жанна Мендель. Роботи створюються не під впливом модних тенденцій, автор каже, люди часто самі підказують якісь ідеї, а вони вже придумують та творять.

«Карпатський вернісаж» дебют молодих митців. До цього часу авторські прикраси можна було побачити лише в інтернеті.

«Ми вперше виставили на розсуд людей свої роботи, щоб їх можна було оцінити вживу. Це було для нас трохи ризиковано, або пан або пропав, але люди сприйняли їх із захопленням. Приємно, що купували старші жінки, не лише молодь певної вікової категорії», — говорить Жанна Мендель.

old_editor, 07.09.2009 15:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини