Студенти розібрали наліпки «Я люблю Франківськ» за 15 хвилин – Микола Грабовецький

Івано-Франківськ – місто модне та престижне. З таким девізом «Громадський форум» провів акцію у День знань, метою якої було пропагувати місто як найкраще для мешканців та туристів.

Студентам вузів, де проходила акція, учасники пропонували наклейки «Я люблю Івано-Франківськ». За словами прес-секретаря організації Миколи Грабовецького, молодь була просто в захваті, наліпки, тиражем у вісім тисяч штук, розібрали миттєво – за 15 хвилин та підтримали ідею популяризації привабливої репутації рідного міста.

«Розповсюдження наліпок – лише перша фаза нашої програми по популяризації міста. Через кілька місяців плануємо створення символічних значків, інформаційного відео для туристів», — каже Микола Грабовецький.

Реклама міста не компетенція організації, цим повинна займатись міська влада, каже прес-секретар.

«Наразі ми розробляємо комплексну програму по створенню іміджу міста, яку запропонуємо керівництву міста», — каже Микола Грабовецький.

Окрім наліпок, вже в найближчому часі кожен водій зможе позиціонувати себе як прихильника свого міста – спеціальні наклейки на машини – ще один спосіб виразити таким чином свою любов до Івано-Франківська, а потім і автомобільні «пахучки» із символом акції.

«Коли зможе рекламувати своє місто і підкреслити своє ставлення до нього», — каже Микола Грабовецький.

old_editor, 04.09.2009 16:41



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини