Прикарпатський університет збирається встановити пам’ятник Шевченку. Внески зніматимуть зі студентських стипендій

Редакція «Малакави» отримала інформація про те, що в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника планується встановити на території навчального закладу пам’ятник Тарасу Шевченку. Кошти на пам’ятник, начебто, в примусовому порядку збирають зі студентів університету.

Один із студентів навчального закладу повідомив «Малакаві» про те, що із студентів, які навчаються в університеті на безкоштовній формі навчання, збирають по 50 грн., а з платників — по 10 грн.

Опитані «Малакавою» студенти університету про збір коштів говорять не охоче. Кажуть, що, можливо, необхідну суму одразу зніматимуть зі стипендії.

«Малакава» звернулася за роз’ясненнями до ректора університету Богдана Остафійчука, проте поспілкуватися з ним не вдалося, оскільки, за словами його секретаря, в нього важливі наради. Наразі, не вдалося поспілкуватися і з проректором із виховної роботи Іваном Миронюком. Виявляється, щоб поспілкуватися з ним, потрібно записуватися на прийом. Поза списком журналістів до нього не допускають.

old_editor, 03.09.2009 20:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини