Франківськ: у будинку для військовослужбовців регулярно вимикають світло, ліфт не працює, а по дворі їздять вантажівки

Здавалося б, що новий будинок — це безпроблемне життя для його жильців щонайменше 10 наступних років. Проте, жителі будинку по вул. Хіміків, 23 вже другий рік поспіль стикаються з усе новими проблемами. Цей будинок був зданий в експлуатацію ще навесні 2008 року, збудований організацією СУМБ для військовослужбовців за державним замовленням. Але, за твердженням жителів, біля будинку нема сміттєвих баків, а сміття доводиться виносити на іншу вулицю, у зв'язку з тим, що довкола будинку ще продовжуються будівництво, вантажівки їдуть просто повз будинок, на подвір'ї відсутній дитячий майданчик. Не менші проблеми у самому будинку: світло тимчасове, його часто вимикають, ліфт не працює (будинок 9-типоверховий).

Проте чиновники в таких «незручностях» не вбачають нічого особливого, кажуть, що кожна новобудова попервах має проблеми.

«Усі новобудови на стадії завершення мають певні проблеми. У питанні цього будинку, то усі недоліки поступово усуваються. Сьогодні о 16:30 біля будинку відбудеться зібрання жителів, представників СУМБ та ЖЕОП, де будуть означені терміни усунення недоліків», — каже Галина Оріховська, представник «ЖЕО Пасічна».

Цікаво, що відповідні служби «заворушилися» у вирішенні цього питання тільки після того, як мешканці будинку написали скаргу на ім’я міського голови Віктор Анушкевичуса, який дав вказівку залагодити ситуацію протягом десяти днів.

«Малакава» триматиме на контролі ситуацію із жильцями будинку по вулиці Хіміків, 23.

old_editor, 02.09.2009 19:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини