Комунізм і фашизм – одна і та ж ідеологія – Руслан Коцаба

Смішно, що за 18 років незалежності України теми комунізму ще масуються, вважає директор івано-франківського музею Визвольних змагань Руслан Коцаба.

Історія одна, і її не зміниш, хіба все перекрутити з ніг на голову.

«Коли жінку ставили на краю ями, прив’язавши до неї колючим дротом дитину і стріляли в голову чотири кулі – це не забути і не перекрутити. Ця жінка була дружиною, матір’ю, дочкою і вбили її комуністи. Тут і говорити нічого не треба, а історія України має чимало таких кровожерливих прикладів діяльності комуністів» , — каже Руслан Коцаба.

За словами директора музею, створення Антифашистського форуму – звичайна феезбешна провокація.

«Не можна бути істориком за комуністичної влади, тоді все писалось та трактувалось, як вигідно було великим вождям народу. Те, що вони, буцімто, відкриватимуть нову історію держави, а особливо її героїв, не що інше, як дискримінація країни. Вони їдять український хліб, а плюють в українську історію. Хто знає, можливо, десь там гинули предки тих, хто сьогодні каже ,що УПА вороги народу, це не повага до них, і як наслідок, деморалізація населення, яке пусто існує на цій землі», — говорить Руслан Коцаба.

Руслан Коцаба, як переконаний аникомуніст, сказав, що не проти у відкритій дискусії із представниками форуму, і юридично довести, хто насправді воював проти фашистів.

«Комунізм і фашизм одна і та ж ідеологія, як на те пішло, першими концтабори придумали саме комуністи. Гітлер лише трохи їх удосконалив, бо в його попередників все було просто: на коліна – і вистріл в голову, але старались обережно, аби взуття жертв не заляпати кров’ю. Та й символічні кольори партій одинакові», — каже Руслан Коцаба

old_editor, 02.09.2009 18:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини