ВР розпускати не можна, а блокування Парламенту — це послідовні дії регіоналів — Зварич

Сьогоднішнє блокування фракцією Партії Регіонів трибуни Верховної Ради України є продовженням послідовного, чітко визначеного курсу.

Про це «Малакаві» повідомив народний депутат від ПР Ігор Зварич.

«Є питання, які необхідно вирішити першочергово — ці питання стосуються нашого народу, його добробуту. З людьми потрібно поступати по-людськи», — говорить нардеп.

Причиною блокування стало те, що Верховна Рада України відмовилася ухвалити в другому читанні і в цілому законопроект про внесення змін до державного бюжету на 2009 рік (щодо підвищення розміру прожиткового мінімуму та розміру мінімальної заробітної плати).

«Кошти, які тратяться на передвиборчу агітацію потрібно віддати вчителям, лікарям, а не кричати і тим більше шептати з екранів телевізорів про те, як ми багато для них робимо, при тому то розпускати косу, то заплітати», — каже Ігор Зварич.

Скептично нардеп ставиться і до заяви голови ВР Володимира Литвина, який закликав депутатів само розпуститися, ніж постійно блокувати роботу Парламенту.

«Слова Литвина про розпуск Ради не мають жодної політичної сили — це популізм. Той, хто тримає таке на думці, добре знає, що під час виборів президента повинен бути дієздатний Парламент», — говорить нардеп.

old_editor, 01.09.2009 19:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини