Президент ФК «Прикарпаття» освистали, або Як Сташків не дав зникнути місцевій команді

Попри заяви президента ФК «Прикарпаття» Миколи Ревуцького, що клуб на грані «вимирання» і в нього немає коштів, аби оплатити обов’язковий внесок на сезон — 185 тис. грн., тому на наступну виїзну гру до Львова «Прикарпаття» не поїде, футболісти таких поїхали і поступилися 0-4.

З великим нетерпінням та тривогою станіславські любителі футболу очікували наступного матчу своєї улюбленої команди. В останній день літа, 31 серпня, в гості мав приїхати лідер чемпіонату ПФК «Севастополь», в активі якого не було ще жодної поразки і тільки три пропущені м'ячі. Матч розпочався під шквал аплодисментів та скандування фанатів «Ми з тобою», а також атак івано-франківців. Кримчани, витримавши доволі несподіваний натиск суперника, перевели гру в центр поля і неспішно почали «обстрілювати» ворота «Прикарпаття».

«Прикарпаття» ж відповідало гострими контратаками та величезною жагою до боротьби. Нестача техніки компенсувалася неймовірною самовіддачею та настроєм.

Перший тайм і несподівані 0-0. І от в перерві матчу на поле з мікрофоном вийшов президент «Прикарпаття» і почав розповідати, як він любить всіх івано-франківців, футбол загалом і «Прикарпаття» зокрема. На стадіоні чути свист та незадоволені крики вболівальників... Далі події розвивалися ну зовсім, як у бразильських серіалах — з нізвідки з’являється Богдан Сташків, забирає мікрофон і починає «Я оплатив заявочний внесок на сезон - 185 тисяч гривень»... «Я не можу допустити аби футбол в місті зник»... «Те, що є хороші команди в Яремчі, Калуші — це все добре, але Прикарпаття — це історія, це уболівальники, це НАШ клуб».

Те, що далі відбувалося на полі, уже не мало значення. Головне, що іще один сезон в Івано-Франківську буде футбол. Але епопея із фінансуванням далеко не закінчилася: потрібно платити футболістам зарплати, оплачувати виїзди на ігри…

До речі, матч закінчився мінімальною поразкою прикарпатських футболістів (0-1).

old_editor, 01.09.2009 17:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини