Незабаром в Івано-Франківську з’явиться Антифашистській форум, створений за ініціативи КПУ

Антифашистській форум уже діє у столиці, основна діяльність форуму – протистояти неофашистській владі у визнанні воїнів ОУН-УПА героями України, так як вони воювали на боці фашистів під час Другої Світової війни, стверджують комуністи.

«Немає жодного історичного документу, який би засвідчив, що ОУН-УПА воювали на нашому боці, — каже перший секретар Івано-Франківського осередку КПУ Михайло Стула, — Це доводять і німецькі антифашисти, натомість є факти про те, що воїни УПА були на території фашистів і воювали з ними проти українського народу. В Україні хочуть перекрутити історію, історики міняють свої думки, підлаштовуючись під політичний імідж».

В діяльність форуму входить не лише антифашистська політика, а й пропаганда суспільно-корисних речей. Зокрема, антифашисти виступають проти насильництва, порнографії та жорстокості.

«Оскільки форум є громадською організацією, то відстоює всі нормативні устрої населення. Але основна політика ведеться проти фашистів та фальсифікації історії України», — говорить Михайло Стула.

Наразі, компартія Івано-Франківська затверджує керівника місцевого антифашистського форуму і складає необхідні документи.

«Люди мають знати різносторонню історію. Нехай були жертви НКВД, але ж історія зазнає різних фактів», — каже Михайло Стула.

old_editor, 01.09.2009 14:45



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини