Дітям-сиротам знайдуть роботу або влаштують на заочне навчання до вузів

В Івано-Франківську відбулася зустріч з Координатором проект в ОБСЄ в Україні, Послом Любомиром Копаєм щодо початку реалізації проекту ОБСЄ на території Івано-Франківської області «Сприяння працевлаштуванню випускників інтернатних установ для дітей-сиріт в Україні». Проект планує свою роботу на 2009-2010 навчальний рік.

За результатами зустрічі прогнозується, що з 60 (за даними управління освіти) дітей-сиріт - випускників професійно-технічних навчальних заклад в Україні близько 30 будуть влаштовані на роботу.

«У рамках цієї кампанії щонайменше 30 випускник в буде влаштовано на роботу. У виборі професії ми їх обмежувати не будемо. До того ж, частина з них за їх власним бажанням буде влаштована у вузи на заочну форму навчання за державним фінансування», — каже регіональний координатор проекту в Івано-Франківській області , директор обласного молодіжного центру праці Леся Аронець.

Такий проект допоможе не лише забезпечити робочі місця дітям-сиротам, а й захистити дітей, що перебувають у групі ризику, від торгівлі людьми.

old_editor, 03.09.2009 21:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини