«Обличчя третього тисячоліття» - рейтинг найуспішніших людей Прикарпаття» приклад для наслідування — Бойчук

Сьогодні в Івано-Франківську відбулася презентація довідково-бібліографічного видання «Обличчя третього тисячоліття» - рейтинг найуспішніших людей Прикарпаття».

«Ми намагалися не тільки висвітлити біографію тої чи іншої людини, але й розповісти про секрети її успіху. Обличчя третього тисячоліття - це люди, що втілюють значиму тенденцію розвитку, формують майбутнє міста та області», — розповідає упорядник книги Юлія Юськів.

За словами ідейного натхненника та автора видання Дениса Бойчука, ця книга має послужити прикладом для молодих підприємців.

«Ми дуже хочемо, щоб якомога більше людей змогло використати цю книжку для себе. Люди, що представлені в ній, є гідним прикладом для наслідування. Учасників проекту заздалегідь обрала спеціальна експертна рада, до якої входили громадські діячі, представники державного управління за чітко визначеними критеріями», — каже Денис Бойчук.

Зазначимо, що перша частина альманаху вийшла у світ за підтримки самих лауреатів проекту накладом близько трьох тисяч примірників. Друга ж частина побачить світ у січні наступного року.

«Хочеться, щоб «Обличчя третього тисячоліття» зайняло гідне місце у бібліотеках, серед довідкової літератури», — зазначив Денис Бойчук.

old_editor, 03.09.2009 20:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини