У Долині встановлено «Дерево побратимства» та закладено алею дружби

У Долині (Івано-Франківська область) було закладено алею дружби. Мер Долини Володимир Гаразд та представники міст-партнерів навпроти райдержадміністрації урочисто посадили шість буків, як символ розвитку дружби між містами та країнами. Також було встановлено «Дерево побратимства» — пам’ятний знак з назвами міст-партнерів.

За словами прес-секретаря міського голови Миколи Проціва, ця алея дасть величезний поштовх до розвитку партнерських стосунків з побратимами.

«Формат побратимства — це лінія дружби та допомоги. Ось приміром з поляками обмінюємося дитячими спортивними групами. Є домовленість про стажування наших дітей в Америці. Також двоє наших депутатів відвідало США і пройшли там стажування. Волонтери з Корпусу Миру працюють в нашому музеї — перекладають всю інформацію на англійську мову, готують путівники. Тому що турист, коли їде до України, не може знайти жодної інформації про наше місто. Потрібно це виправити», — каже Микола Проців.

Неодноразово творчі колективи із міст-партнерів виступали на Дні міста Долини. А нещодавно сесію міської ради відкривав польський оркестр.

«Ми і надалі будемо зміцнювати таку співпрацю заради розвитку та процвітання нашого міста», — говорить Микола Проців.

old_editor, 02.09.2009 19:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини