День міста Долина відсвяткує грандіозно. Сюрприз для учасників: можливість викарбувати власними руками сувенірну монету

Цьогоріч свій 1030 День народження Долина відсвяткує грандіозно.

Про це розповів «Малакаві» прес-секретар Долинської міської ради Микола Проців.

«Цьогоріч ми об’єднали святкування Дня Незалежності, Дня Державного прапора України та Дня Долини. Тому, всі бажаючі зможуть провести три дні, з 22 по 24 серпня включно в Долині, стати учасниками чудового святкового дійства і вибрати розваги по душі», — каже Микола Проців.

В перший день свята, 22 серпня, учасники матимуть можливість вибрати для себе гідний відпочинок. Чи то огляд експозиційних вузлів, виставок, взяти участь в шаховому турнірі на Кубок мера чи обрати активний відпочинок – відвідини етно-рок фестивалю, який триватиме 5 годин, свято цимбалів чи вечірні забави.

Другого дня, 23 серпня, гості міста стануть учасниками більш офіційних заходів: Святочного Богослужіння, Освячення джерела, Державного Прапора України, прапора міста Долини, святкової ходи за участі офіційних делегацій міста та «Свята Бойківського меду» а також гала-концерту ввечері, молодіжної дискотеки.

Третього дня, заключного, відбудуться виставки картин художників Долинщини, картин Романа Вовка та фотовиставки Євгена Кравса, а також виставки Бойківське подвір’я.

«Невеликий сюрприз для учасників святкування – можливість викарбувати власними руками сувенірну монету, придбати ексклюзивні сувеніри та отримати масу хороших спогадів», — розповідає Микола Проців.

Точної суми витрачених коштів на святкування Дня міста Долини Микола Проців не називає, але повідомив, що на святкування було витрачено велику частку грошових ресурсів.

old_editor, 20.08.2009 14:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини