Три сотні дітей навчатимуться в Прикарпатському військово-спортивному ліцеї-інтернаті, який переїхав у нові приміщення

У місті Надвірна (Івано-Франківська область) відбулося урочисте відкриття приміщень, в яких відтепер розташовуватиметься Прикарпатський військово-спортивний ліцей.

«Наше завдання було до нового навчального року перевести ліцей з Богородчан у Надвірну. Сьогодні я задоволений якістю виконаних робіт. Тут все готове до прийому дітей на навчання – на сто відсотків готовий спальний корпус, готова їдальня та навчальні класи», — сказав голова ОДА Микола Палійчук.

За словами Міністра регіонального розвитку і будівництва Василя Куйбіди, правильно те, що колишню ракетну частину переобладнано під навчальний заклад, де навчатимуться майбутні військові.

«В місцевостях, де немає шкіл можна за потреби перепрофільовувати щось під школи, під дитячі садочки чи частину використовувати під житло», — сказав Василь Куйбіда.

В ліцеї в Надвірній навчатимуться три сотні дітей. Роботи по переміщенню навчального закладу з аварійних приміщень у Богородчанах розпочалися ще у 2005 році. Проте як зазначають самі будівельники по справжньому вони взялися за роботу лише минулого року. На потреби ліцею в Надвірній з обласного бюджету було виділено понад вісім мільйонів гривень.

old_editor, 01.09.2009 15:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини