Заява Медвєдєва – лише вияв його комплексу неповноцінності поруч із Володимиром Путіним – Олег Тягнибок

Вчора в Івано-Франківську пройшло віче демократичних політичних сил проти заяви президента Росії Дмитра Мєдвєдєва до Президента України Віктора Ющенка.

Політики закликали об’єднатися усім демократичним партія, незалежно від кольору знамен.

«Вчинок Дмитра Мєдвєдєва ганебний та хамський, особливо те, що заяву він надіслав не будь-яким дипломатичним методом, а інтернетом, аби виразити свою ще більшу зневагу над всім українським народом», — сказав лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

За словами Олега Тягнибока, пасивність та повне ігнорування заяви Мєдвєдєва Європою, знак, що за газ Україну давно кинули на поталу Росії.

«Чому ніяк не відреагували США та Велика Британія, які є гарантами національної безпеки України? Росія тероризує всю Європу газом. У Дмитра Мєдвєдєва не менше амбіцій, ніж у Путіна, він хоче здаватися ще нахабнішим та жорстокішим. Нам варто скористатись з їхніх міжособистісних перегонів», — сказав Олег Тягнибок.

Час, коли надійшла заява не випадковий, вважає голова Івано-франківської ОДА Микола Палійчук, Москва не може змиритися, що українські вибори проходитимуть без неї.

«Хай у себе розберуться, а тоді пхають носа до нас. Зараз нам необхідно дати зрозуміти, що ми дійсно суверенна та демократична держава», — сказав Микола Палійчук.

Депутати зачитали текст своєї заяви Віктору Ющенку, від обласної ради, однак особливої реакції в натовпі не було. Як і не було молоді серед учасників віче. Олег Тягнибок каже, що такою пасивністю нації і користаються недруги.

«Дмитро Мєдвєдєв не посмів би робити схожої заяви, знаючи, що народ постане», — каже лідер ВО «Свобода».



old_editor, 17.08.2009 14:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини