Центр швидкого реагування оперативно-рятувальної служби поповнився новими рятувальниками

Голова обласної державної адміністрації Микола Палійчук та голова обласної ради Ігор Олійник відвідали прийняття присяги на вірність народу України, яку прийняли тридцять рятувальників нещодавно створеного центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби, що розташований на території колишньої військової частини у с. Ценжів.

Голова обласної ради Ігор Олійник відмітив, що керівництво області зробило все можливе, щоб центр, який обслуговуватиме західні області дислокувався саме на Прикарпатті. В Європі, за словами голови облради, існування подібних центрів звичайна практика. Наша область для дислокації центру була вибрана не випадково, адже Прикарпаття займає перше місце на Україні по довжині рік, що протікають територією області. Також під час перебування у центрі керівництво області пообіцяло й надалі активно лоббіювати прийняття на рівні держави противопаводкової програми.

Керівництво центру повідомило головам облдержадміністрації та облради, що на сьогодні в рятувальному центрі працюють сто чоловік, а до кінця року чисельність штату буде збільшена до двісті п’ятдесяти осіб. В подальшому тут працюватиме тисяча рятувальників, які ліквідовуватимуть та запобігатимуть стихіям на Західній Україні.

old_editor, 22.08.2009 20:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини