Стаття із заявами Ратушняка вигідна «Фронту Змін» — політолог

Нещодавно в ЗМІ з'явилось інтерв'ю мера Ужгорода Сергія Ратушняка, в якому він повідомляє, що балатуватиметься в Президенти України.

На думку Андрія Фармуги, голови Спілки молодих політологів в Івано-Франківській області, це не особиста заява про намір взяти участь в Президентських перегонах, а відповідь на конкретно поставлене запитання.

«Джерелом такої інформації стало видання «Комерсант України», яке є проектом російського медіа-холдингу. Тому, можна припустити, що така стаття з'явилася невипадково. І більше того, можна стверджувати, що вона була би дуже вигідною для «Фронту змін», адже відомо, що в ЗМІ акценти просто так не розставляються»,— каже Андрій Фармуга.

За його словами, в цієї ситуації є дві сторони.

«Ратушняк — одіозна особа. Він може слугувати рупором, якому конкуренти будуть давати чудові теми для розголосу, і всі вони будуть привертати увагу. Він може посісти таку нішу, як Жириновський та Шуфрич. Своїми голосними і примітивними заявами, він буде відволікати від інших, більш серйозної конкурентів»,— розповідає Андрій Фармуга.

Щодо шансів Сергія Ратушняка перемогти на виборах, Андрій Фармуга налаштований скептично. Єдина роль для Ратушняка — це технічний кандидат.

Інтерв'ю мера Ужгорода привернуло неабияку увагу всіх, адже недавно тільки вщух скандал, пов'язаний із агітатором «Фронту Змін» Наталею Бутринко та особистими образами між Сергієм Ратушняком та Арсенієм Яценюком.

old_editor, 27.08.2009 18:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини