«Кто похвалит меня лучше всех, тот получит большую сладкую конфету», або Ніхто не похвалить себе краще, як сам — Гриценко

«Гриценко відрізняється від інших кандидатів тим, що він справжній. Якщо я говорю так, то - це так, якщо ні - то ні! Я не граюся».

Такі повідомлення розповсюдила серед ЗМІ прес-служба «Громадянської позиції», яка підтримує Анатолія Гриценка, як кандидата на майбутніх президентських виборах.

«Якщо я говорю по те, що треба усунути одну з найсильніших і найстрашніших загроз нашого суспільства – КОРУПЦІЮ, то я займався боротьбою з корупцією в Міноборони. І не чекав виборів», — говорить Анатолій Гриценко (дивно, що такі повідомлення з’явилися саме перед виборами і перед засіданням позачергової сесії Верховної Ради).

В повідомленні говориться, що в п’ятницю, 21 серпня, передбачено позачергове засідання Верховної Ради. В порядку денному якого будуть питання подолання вето на закон про вибори президента і на внесення змін до бюджету. За словами пана Гриценка, якби БЮТівці дійсно опікувалися боротьбою з корупцією, то вони б включили в порядок денний третє питання – подолання вето на законопроект №-3428 (передбачає підвищення кримінальної відповідальності за хабарництво). А так закон в порядок денний буде включений лише у вересні. Тоді і побачимо: хто хоче серйозно боротися з корупцією, а хто – прикривати хабарників, каже кандидат у Президенти.

«Якщо я говорю, що треба передати владу на місця, щоб вони вирішували там ситуацію, то я не просто говорю - я ще й роблю. Я не чекаю передвиборчих програм, а вніс 3 законопроекти, які передбачають фінансове ресурсне посилення місцевої влади. Першим написав свій законопроект, про зміни в Конституції не чекаючи виборів і назвав його «Конституція Порядку». Я бачу як руйнується держава. Саме тому я передбачив у цьому проекті сильну ефективну виконавчу вертикаль, коли Уряд очолює особисто сам Президент. Пройшов він через вибори, отримав підтримку людей. На другий день створює уряд і займається втіленням своєї програми, а не футболом, бджолами і т.д.», — каже Анатолій Гриценко.

Після таких заяв на думку приходить один дитячий віршик:

… Я все можу, я все знаю, я усім допомагаю…

Слухай вихваляко, зупинись, не якай.

Припини хоч на хвилину самовихваляння,

Пригадай, що в алфавіті буква «Я» — остання.



old_editor, 20.08.2009 15:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини