Недорогий цукор з держрезерву можна буде придбати уже в п’ятницю

За словами директора державного підприємства «Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів» Івана Красовського уряд зобов’язав держкомрезерв провести стабілізацію на внутрішньому ринку цукру.

«На Івано-Франківську область виділено 839 тонн цукру, на всю країну – 28 тисяч тонн, за ціною 3,50 гривень за кілограм, але до цієї вартості слід додати два проценти торговельної націнки та витрат на доставку цукру до точок продажу. Звідси ціна, за якою мешканці зможуть придбати цукор – до 4 гривень», — каже Іван Красовський.

Цукор з резерву досить якісний, а продаватиметься на міському ринку, у ВАТ «Крона» та в «Івано-Фраківському комбінаті хлібопродуктів».



«Цукор із Ходорівського цукрозаводу. На руки одній людині видаватимуть до 10 кілограм
», — каже Іван Красовський.

Представники управління контролю за цінами кажуть, що державний цукор знизить ціну на комерційний цукор. Вже тепер можна придбати цукор за 6,65 гривень, а не за 7, як було донедавна.

Податкова інспекція повідомила, що з 14 серпня ВАТ «Крона» вже продали 120 тонн цукру. Наразі в резерві залишилось 246 тонн цукру.

«За реалізацією продажу цукру податкова інспекція, управління контролю за цінами та відділ економічного та інтеграційного розвитку слідкуватиме кожного дня. Важливо зараз забезпечити можливість мешканцям, пенсіонерам та малозабезпеченим людям запастись недорогим цукром без довгих черг», — говорить начальник відділу економічного та інтеграційного розвитку МВК Богдан Білик.

old_editor, 19.08.2009 21:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини