Все, що ми хотіли сказати, знаходиться у прес-релізі, або Нове гасло «яценюків»: нічого не бачу, нічого не знаю, нічого не скажу

Сьогодні представники Івано-Франківського обласного осередку «Фронт Змін» вручили кондиціонер обласній станції переливання крові.

Ще 16 червня, лідер обласного осередку Володимир Шкварилюк пообіцяв подарувати кондиціонер в приміщення флазмофорезу.

І ось сталося, кондиціонер подарували, проте скільки він коштує, за які гроші придбаний (за членські внески чи за пожертви рядових громадян) чи бодай, якої він фірми, «яценюківці» відмовилися говорити. Єдине, що сказали (після невеличкої консультації між собою), так це те, що кондиціонер вибирали, виходячи із розмірів приміщення.

«Скільки він коштував, і за які гроші придбаний, треба питати у керівника обласного осередку Володимира Шкварилюка. Але я не думаю, що його доцільно відривати від роботи такими питаннями. Все, що ми хотіли донести, ми виклали у прес-релізі», — сказав прес-секретар Івано-Франківського обласного осередку ГО «Фронт Змін» Нестор Нижникевич.



Не знає пан Нестор і того, чи далі «Фронт Змін» допомагатиме станції переливання крові.

«Кондиціонер — це просто подарунок з нагоди свята. А кров ми здавали з нагоди міжнародного Дня донора. І взагалі, все що ми хотіли сказати, знаходиться у прес-релізі», — не втомлювався нагадувати Нестор Нижникевич.

Про палатки «Фронту Змін», яким чином їх виготовляли і як вони потрапили в область, а також про «роздаткову» агітаційну літературу, прес-секретар обласного осередку не в курсі. Єдине, що знає, так це те, що в палатках працюють волонтери, які за свою роботу не отримують ні копійки.



old_editor, 19.08.2009 20:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини