Кожен бажаючий може зайти на територію президентської резиденції за пів сотні. Бонус — ложка меду

Тепер потрапити на територію президентської резиденції в Гуті (Богородчанський район Івано-Франківської області) може кожен бажаючий – за 50 грн. Про це повідомило сьогодні, 17 серпня, власкорові ЗІКу компетентне джерело з Богородчан.

Джерело каже, що одразу на територію президентської резиденції в Гуті не впустять: треба за два дні туди приїхати з паспортом та індифікаційним кодом, з яких там клерки зроблять ксерокопії.

Перед початком екскурсії з кожного гостя збирають по 50 грн., а взамін дають якийсь талончик. Групу ведуть на територію президентської резиденції в Гуті, де можна побачити озеро. А відтак заводять у хол самої резиденції, звідки можна подивитися на зачинені двері, за якими ховаються президентські апартаменти.

Джерело каже, що кожного «малого українця» на території президентської резиденції в Гуті частують десертною ложкою меду але, чи цей нектар – з пасіки самого Ющенка, екскурсоводи не інформують, а лише загадково посміхаються.

Куди підуть гроші, зібрані від екскурсій, наразі не відомо. Можна припустити, що сім’ю Президента також зачепила криза, і Віктор Ющенко вирішив трохи підзаробити грошенят. А, можливо, йому не вистачає грошей на організацію своєї виборчої кампанії.

old_editor, 17.08.2009 20:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини