Українська молодь писатиме листи до політиків, як козаки до султана – Анатолій Твердохліб

Молодь з усіх куточків України та пів сотні івано-франківців поїдуть на острів Хортиця, аби довести діючій владі, що Україна цілісна і не розмежована держава. Культурно-соціальні заходи, екскурсії, відвідини музеїв, а ще подорож по історично-цінним об’єктам у рамках акції «Молодь України на Хортиці святкує День незалежності», організованою ОО «Народна самооборона».

«Хортиця – місце важливих в історії України подій, і атмосфера історичності сприятиме ще більшому патріотизму юнаків та дівчат, які приїдуть відсвяткувати День незалежності. У нас одна ідеологія, одні проблеми, немає Сходу та Заходу, це ми і доведемо політикам», — говорить лідер обласної молодіжної організації «Нородна самооборона» Анатолій Твердохліб.

Родзинкою акції буде написання листів, але не до Російського Президента Дмитра Медвєдєва, що наразі особливо актуально, а до депутатів Верховної Ради.

«Листи писатимуть учасники, ми лише адресуватимемо їх до депутатів, яких оберуть самі люди. Це гумористичний хід, яким молодь покаже своє бачення політичної ситуації в країні, так як це робили козаки, коли писали листа до турецького султана», — каже Анатолій Твердохліб.

old_editor, 17.08.2009 18:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини