Якби Ратушняк не був впевнений, що коментарі в інтерв'ю зійдуть йому з рук, він би цього не казав — Андрій Фармуга

Нещодавно Україну зі швидкістю світла облетіла новина про бійку між мером Ужгороду Сергієм Ратушняком та 21-річною активісткою Фронту Змін Наталею Бутримко.

За даними інтернет-видань, постраждалу дівчину-агітатора направили до лікарні. Медики зафіксували у неї численні забої і струс мозку.

На думку Андрія Фармуги, голови Спілки молодих політологів України в Івано-Франківській області, факт бійки не здійняв би такого галасу, якби в одному з інтерв'ю пан Ратушняк не використовував антисемітські вислови проти Арсенія Яценюка, називаючи його «жидом».

«Ця ситуація в Ужгороді є обурливою. По-перше, підняти руку на дівчину і студентку, розуміючи, що сили неспівмірні — неправильно, а по-друге, такі дії свідчать про вседозволеність чиновників. Тим більше, якби Ратушняк не був впевнений, що коментарі в інтерв'ю зійдуть йому з рук, він би цього не казав»,– розповідає Андрій Фармуга.

Тепер організація «Фронт Змін» вимагає зняття міського голову Ужгорода Сергія Ратуншяка з посади. Про це заявив на прес-конференції в Києві голова виконавчого комітету «Фронт Змін» Андрій Іванчук з приводу нападу на студентку Наталю Бутримко.



old_editor, 10.08.2009 20:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини