Зірки-одинаки до другого туру президентських виборів не пройдуть – Юрій Костенко

До другу туру президентських виборів, на переконання лідера Української народної партії Юрія Костенка, пройдуть дві найбільші політичні сили – Партія регіонів та Блок Юлії Тимошенко.

«Багато невизначеностей залишаться не лише до старту президентських перегонів, але й в день виборів», — каже Юрій Костенко.

Про зміни до Закону України «Про вибори Президента» лідер УНП каже, що всі вони на користь лише двом мега блокам.

«Проаналізувавши нововведені зміни, це збільшення застави до двох з половиною мільйонів гривень, що не дасть можливості пройти іншим альтернативним ідеологічним партіям, формування комісій – в більшій мірі це підлаштовано під ПР та БЮТ. Всі ці нововведення порушують засади демократії», — говорить Юрій Костенко.

Від УНП ще поки невідомо кого офіційно висуватимуть на кандидата у президенти. Юрій Костенко каже, що все вирішить партійний з’їзд у кінці вересня, однак про себе говорить як про найбільш потенційного кандидата від партії. І гроші, два з половиною мільйони гривень, як виявилось для партії не проблема.

«Партія володіє ресурсами по всій країні. Ми права політична сила із правою альтернативно ідеологією, яку популяризуємо, яка включає інтереси кожної української сім’ї», — каже Юрій Костенко.

Щодо інших уже відомих кандидатів на пост президента, за словами лідера УНП, всі вони являються технічними кандидатами, в чиї обов’язки входять відбирання голосів у сильних партій.

«Зірки-одинаки до другого туру не пройдуть, багато обіцянок, передвиборчих програм, а чіткого механізму їх виконання немає», — говорить Юрій Костенко.



old_editor, 06.08.2009 21:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини