20 вересня, Четвер
15:36

Кортеж Королевської та Шевченка потрапив в ДТП з постраждалими

0
За словами матері однієї з постраждалих, до неї приходив представник Королевської, який дав їй та матері другої постраждалої по 5 тисяч гривень. Більше дати відмовився, хоча дівчина знаходиться в лікарні у вкрай тяжкому стані
29 вересня, Середа
25 січня, Неділя
9 грудня, Вівторок
26 березня, Середа
03:39

АНУШКЕВИЧУСА МОЖЕ СПІТКАТИ ДОЛЯ ЧЕРНОВЕЦЬКОГО

0
Демократична коаліція, слідом за мером Києва Леонідом Черновецьким, може ініціювати відставку кількох мерів інших обласних центрів, зокрема, мера Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса.
12 березня, Середа
01:26

Нардеп Андрій Шевченко їде до Івано-Франківська для розв’язання медіаконфлікту між мером та колективом ТРК «Вежа»

0
Перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, народний депутат України Андрій Шевченко має намір 23 лютого 2008 року відвідати місто Івано-Франківськ.
01:22

З Іваном Вовком ми знайомі дуже давно, в нас приятельські стосунки, але це не означає, що людина може не допрацьовувати - Віктор

0
21 лютого 2008 року міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус зустрівся із працівниками муніципальної телерадіокомпанії «Вежа» та заявив, що прийняв рішення звільнити виконувача обов’язків директора ТРК «Вежа» Івана Вовка, а на його місце призначити свого прес-секретаря Ірину Макацарію.
00:11

Для ТРК «Вежа» створять наглядовий орган

0
Конфліктна ситуація навколо івано-франківської муніципальної телерадіокомпанії «Вежа» близька до вирішення. Про це повідомив народний депутат України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко, який 7 березня перебував у Івано-Франківську.


Вибір редакції

Найпопулярніші новини