Для участі в проекті "Молодь і влада" потрібно було пройти співбесіду із каверзними запитаннями - Станіслав Козлов

Сьогодні відбувся фінальний етап проекту "Молодь і влада" - мер міста Івано-Франківська Віктор Анушкевичус вручав сертифікати про проходження стажування в проекті 25 учасникам. Окрім сертифікатів, найактивніші юнаки та дівчата будуть рекомендовані для зарахування в резерв кадрів виконкому.

Програма стажування у виконавчому комітеті міської ради під патронатом міського голови розпочалась 1 травня і тривала до кінця липня.

Стажування складалося з кількох етапів. Першим етапом була ознайомчо-навчальна практика в управліннях та відділах, тематичні зустрічі з керівниками структурних підрозділів. Другий етап - презентація управлінь та відділів, в яких проходили практику учасники.

Особливу роль в проекті відіграло виїздне стажування. Цього року практиканти ознайомились з роботою Тернопільської міської ради.

"Протягом всього стажування ми мали можливість відчути та побачити як працює влада, крім того мали чудову можливість до цього долучитися. Це прекрасний проект, який допоміг нам набути всіх необхідних навиків та потрібного досвіду",- розповідає учасник проекту Станіслав Козлов.

За словами Станіслава Козлова, для того, щоб взяти участь в проекті, потрібно було заповнити і надіслати спеціальну анкету. Потім усі бажаючі повинні були пройти співбесіду.

"Бажаючих було багато, можливо близько ста. А вибрали всього 35. Запитання були каверзні. Але воно того варте",- каже Станіслав Козлов.
old_editor, 28.07.2009 20:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини