В Івано-Франківську гумових «лежачих поліцейських» замінять на бетонні

В Івано-Франківську потрібно демонтувати «лежачі поліцейські», оскільки вони вийшли з ладу.

Про це на оперативній нараді сказав міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

«З «лежачих поліцейських» залишилися одні сегменти, які потрібно відремонтувати, як найшвидше», — сказав міський голова.

Головна причина, через яку пошкоджено «поліцейські» — це висока швидкість із якою водії рухаються по місту, перевищуючи норму 60 кілометрів на годину.

Елементи пристроїв примусового зниження швидкості транспортних засобів, так звані «лежачі поліцейські», насамперед потрібно відремонтувати, або замінити біля навчальних закладів, дитячих садків, соціальних закладів.

Міський голова обіцяє завершити встановлення «поліцейських» до початку нового навчального року.

«Найголовніша ціль на даний момент відремонтувати «лежачі поліцейські», біля шкіл, садочків. В нашому місті гумові «поліцейські» будуть замінені на бетоні, але це вже справа комунальників», — підкреслив прес-секретар УДАІ в Івано-Франківській області Костянтин Кулак.



Здавалося нова автодорожня технологія ефективна,але як виявилося не довготривала. Експерти дійшли до висновку, що велика кількість гумових «поліцейських» встановлених на дорогах міста знаходяться в незадовільному стані, тому слід задуматися на заміні гумового варіанту на бетонний.

Денис Тиняний

old_editor, 15.07.2009 16:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини