Біжутерія зроблена вручну є модним аксесуаром для стильної дівчини - експерт

Зараз прикрасами, вручну зробленими, вже нікого не здивуєш. Адже цього сезону вони на піку моди, каже дизайнер Віталій Цалко.

«Цього року handmade біжутерія є актуальною. Це можуть бути буси, сережки, браслети, намиста з необробленої глини, натуральних матеріалів, спеціальної пластики для ліпки чи з дерева. Також дуже модними є прикраси в етнічному арабському чи в морському стилі. Золото, квіти, геометричні фігури : куби, ромби чи прикраси з перлин – це все виглядає дуже стильно. Головне: вміти правильно поєднувати»,- розповідає Віталій Цалко.

Маючи бажання та трохи вільного часу можна й самому зробити для себе ексклюзивні прикраси. Якщо ж це важко організувати, то маючи знайомих, які виготовляють таку красу, за досить таки символічну ціну можна стати щасливим володарем прикрас.

«Це дуже прикольно, цілий простір для фантазії. Виготовляю такі прикраси вже півроку із звичайної глини і полімеру розписуючи вироби акрилом та тушшю і прикрашаючи намистинками і нитками»,- каже студентка Ольга Мартін.

Ольга повідомила, що середня вартість прикрас – 30 гривень, і виготовляються вони частіше на замовлення.
old_editor, 26.07.2009 14:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини