Емануель-шоу на 8 Березня

У Міжнародний жіночий день Консалтингова формація «Форсайт-альянс» та відпочинковий комплекс «Чорний замок» підготували для всіх гостей закладу незабутнє «Емануель-шоу».





Оскільки захід був приурочений святу 8 Березня, то всі жінки, які були присутні в залі отримали подарунки від бізнес-групи «Аффекшен», косметику Mary Kay. Також представники компанії обрали, серед присутніх в залі гостей, «Міс найкращий макіяж».

Від генерального партнера «Емануель-шоу» мережі магазинів «Буль-Буль» кожен столик отримав символічний подарунок.



Цього разу родзинкою «Емануель-шоу» став конкурс краси на звання «Королеви Чорного замку» серед дівчат модельної агенції «Ювента».



Дівчата, в рамках конкурсу, демонстрували одяг від магазину «Подіум» (нова колекція весна-літо-2009, марки GUESS, Miss, Sixty, Energie).





Також моделі продемонстрували колекції ділового жіночого одягу та коктейльні сукні від нового магазину «JHIVA» (одяг від вітчизняного виробника).





Цікавою була колекція взуття від магазину «VENEZIA» та демонстрація сонцезахисних окулярів провідних світових виробників від магазину «Геліос-Оптика».







Демонстрували одяг і чоловіки. Так в рамках «Емануель-шоу» відбувся показ чоловічого одягу від магазину «Бомонд».





Дівчата, які боролися за звання «Королева Чорного Замку», не тільки дефілювали в сукнях та ділових костюмах, а й відповідали на цікаві запитання та виявляли свої таланти. Хтось із дівчат співав пісню, хтось — виконував фізкультурні вправи.





«Королеву Чорного Замку» вибирало компетентне журі, серед яких були справжні знавці і поціновувачі жіночої краси: Марина Гнасько (господиня «Чорного Замку), Тетяна Терсенова-Заводовська (директор модельної агенції «Ювента»), Сергій Майзель (директор РК «Прикарпатський дім»), Володимир Турелик (представник Нацради з питань телебачення та радіомовлення в Івано-Франківській області) та мистецтвознавець Володимир Чернявський.









У підсумку «Королевою Чорного Замку» стала Маріанна Майданська, титул «Міс Глядацьких симпатій» отримала Олена Євстратова, а «Міс Форсайт-альянс» стала Ніна Павлінюк. Всі дівчата були нагороджені пам’ятними стрічками та подарунками.











До речі, організатори свята запевняють, що конкурс «Королева Чорного Замку» стане традиційним і відбуватиметься щороку на 8 Березня.



Також гості «Чорного Замку» насолоджувалися не тільки конкурсом краси, а й неперевершеними виступами шоу-балету «Каприз».





old_editor, 11.03.2009 13:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини