Бутік «Чао-Какао»

На «Емануель-шоу» бутік «Чао-Какао» представив американські марки преміум-класу: Бетсі Джонсон, Marc Jacobs (Марк Джейкобз), Seven for all mankind, Design by Viktoria Backham, RICH & SKINNY, ED HARDY( Ед Харді), ANTIK DENIM . Прикраси моделей від Ювелірного дому «ЗАРІНА».

Бетсі Джонсон – 40 років в американській моді. Дизайнер, яка керується тільки власними правилами. В минулому танцюристка, стала одним з найвідоміших нью-йоркських дизайнерів в 2002 була вшанована Fashion Walk of Fame встановленням гранітної плити з її біографією на Сьомій авеню в Нью-Йорку. В 2007 році була визнана дизайнером року в США. В американському VOUGE про неї було сказано: «Якби Бетсі Джонсон не було, ми повинні були б її придумати, хоча б для того, щоб показати, що мода може бути веселою. Вона, як дитя, прагне розмалювати світ рожевими фарбами».

Сумка від Louis Vuitton – мрія кожної жінки. Сьогодні ці мрії творить американський дизайнер Марк Джейкобс. В 2001 році Джейкобс представляє свою модну лінію одягу та аксесуарів Marc by Marc Jacobs, сім разів він визнавався дизайнером року як за свої жіночі , так і за чоловічі колекції. Творцем стилю називає його Опра Уінфрі. Несподівані крої, багаті фактурою тканини, неймовірні поєднання кольорів вирізняють цього митця. Речі,створені ним є водночас і екстравагантним, і милими, і пристрасним, і утилітарними

Seven for all mankind – джинси, про які складають пісні. Власне з появою цієї марки в 2000-му році в Лос-Анжелосі бере свій початок історія PREMIUM DENIM. Ciao Cacao представляє лінію «Велика китайська стіна». Джинси з графіті топ, оздоблений кристалами.

Design by Viktoria Backham – найгламурніші джинси класу PREMIUM DENIM. Ці джинси виділяються вдалим кроєм і натуральними фарбниками.

RICH & SKINNY бренд , який ввів в культ деталі, які залишаються непомітними – шовкові кишені, багата вишивка з внутрішньої сторони.

ED HARDY- втілення духу ROCK'N'ROLL –у . Його речі носять Мадонна і Шерон Стоун, Брюс Стрінгстінг і Фіфті Сент.

ANTIK DENIM- атмосфера Дикого Заходу, індіанські мотиви в оздобленні ,крій ,який нагадує ковбойський, посадка, зручна не тільки для верхової їзди і прогулянок , але і для вечірок.























old_editor, 10.03.2009 17:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини