Уряд розгляне черговий пакет нормативних актів для бізнесу

21 червня відбулося чергове засідання Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, на якому обговорили виконання рішень Уряду, ініційованих підприємцями, а також проекти нормативно-правових ініційовані бізнесом.

Крім цього, на засіданні було піднято питання сплати збору за імпорт чи виробництво упаковки (тари) викладене у проекти постанови Міністерства фінансів. Також учасники засідання визначили напрямки роботи з Державною податковою адміністрацією, яка на виконання доручення Прем`єр-міністра України повинна налагодити з Радою системну роботу по вирішенню питань, які виникають у взаємостосунках податкової інспекції та підприємців.

Відмітили члени Ради також необхідність продовження і координації роботи над проектом Закону України „Про саморегулівні організації ”.

На засіданнях Уряду я доповідаю про наші зауваження до проектів і в більшості випадків Юлія Тимошенко підтримує позицію підприємців. Але можливо це тільки тоді, коли ми маємо таку позицію. Якщо немає зауважень до проектів, які ми розміщуємо на сайті, то це значить, що вони влаштовують бізнес і Уряд може їх приймати, - зазначає Голова Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України Оксана Продан. - Щоб приймались рішення погоджені з бізнесом, прошу давати свої пропозиції до проектів, які заходять на погодження до Ради, і які розглядаються на засіданнях Урядових комітетів і засіданнях Уряду. Усі вони є у нас на сайті ”.

old_editor, 22.07.2009 20:20



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини