Юрій Гримчак: Піонерські «Зірниці» Президента залишилися в минулому

Міліція – це не дитяча гра на кшталт «Зірниці» чи «Орлятка», а Міністр внутрішніх справ — не піонервожатий, щоб міняти керівників регіональних підрозділів на догоду президентові чи будь-кому іншому з державного керівництва. Так прокоментував вимогу Ющенка звільнити учасників кіровоградської справи народний депутат від «Народної самооборони» Юрій Гримчак.

«Якщо в органах внутрішніх справ і трапляються випадки корупції чи неналежного виконання службових обов’язків, то МВС успішно бореться з такими явищами власними силами й не потребує сторонніх підказок і порад», — зазначив політик.

Юрій Гримчак зазначив: «Наприклад, у поточному році органами МВС було виявлено 300 випадків корупції в міліції і усі винуваті понесли покарання. А якщо Вікторові Андрійовичу Ющенку так вже кортить заробити собі імідж борця з корупцією, то нехай для початку почне з наведення ладу у президентській вертикалі. Адже тільки органами МВС цього року було виявлено 700 випадків протиправних діянь у структурах виконавчої влади! Нехай глава держави пояснить українському народові, яких заходів ним було вжито для викорінення цього явища?».

«Чи, може, Віктор Андрійович хоче звести усю боротьбу з корупцією до боротьби з колишнім депутатом Верховної Ради України Віктором Лозинським та колишнім керівництвом Голованівського району Кіровоградської області?», — запитав народний депутат.

old_editor, 15.07.2009 16:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини